Doe dingen waar je hart van gaat zingen!

Waar spreken uit luisteren voortkomt, komt ons doen uit ons zijn voort.

zeven stappen in

innerlijke vrijheid

met behulp van 

zang (stembevrijding)

dans (biodanza) en

de LATIFA meditatie

Vrijheid!

 

Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid. En dit jaar hebben we voor het eerst in die 75 jaar te maken gehad met een beperking van onze vrijheid in de buitenwereld als gevolg van het coronavirus. Bij velen heeft deze verandering in leefomstandigheden een innerlijke herijking van waarden wakker gemaakt. 

Misschien voelen we het verlangen naar vrijheid nu nog dieper. Niet alleen om te kunnen doen waar we zin in hebben. Ook het verlangen naar zinvolle verbindingen. Het verlangen om ten diepste onszelf te zijn, voluit te leven en onze eigen koers te bepalen in een goede verbinding met anderen. Dat is een interessante paradox. Trouw zijn aan onszelf en trouw zijn aan onze geliefden.

We voelen ons niet altijd vrij en gelukkig. We kunnen ons ook overvallen voelen door pijn, blokkades, remmingen en onzekerheden. We zitten soms vast in oude patronen.

 

Ons verlangen naar vrijheid voelt misschien als de wens om te leven vanuit onze authentieke kern. Onze kern is helder, vrij en liefdevol. Daar schuilt ons weten. Diep van binnen liggen onze antwoorden. Daar kennen we onze koers.

 

Zeven zondagen

 

Via zang, dans en meditatie maken we contact met onze liefdevolle wetende kern. Dat doen we in zeven stappen - de stappen van de Latifa meditatie.

(Zie ook                       ). 

We trekken er zeven zondagen voor uit. Zeven dagen in vrijheid! We gaan zingen, dansen, voelen, groeien, mediteren, lachen, huilen enz. We voelen ons hart, onze buik, onze power. We geven uitdrukking aan wat er in ons leeft. We dansen en zingen onszelf de wereld in.

Waar?

Het traject 'zeven stappen in vrijheid' geven we in Haarlem. 
Op 6 september geven we een introductiedag - ook in Haarlem. Die dag zullen we proeven aan zingen, dansen en mediteren. 
De dag staat los van het traject. Bij deelname aan het traject krijg je de kosten van de introductiedag retour. 
In Bathmen gaan we losse dagen geven met zang en dans (stembevrijding en biodanza).
Iedereen is welkom!
Je hoeft geen ervaring te hebben met één van de drie methodes.

Zingen, dansen en mediteren 

 

gaan voorbij aan woorden. Ze maken gebruik van onze rechter hersenhelft. Zang, dans en stilte verbinden ons met onze ziel. Ze kunnen ons diep raken en iets in ons wakker trillen. Zang, dans en stilte via meditatie nodigen ons uit om onze eigenheid te omarmen en stappen te zetten die overeenkomen met de wens van onze ziel. Zodat we onze eigen klank en kleur geven aan ons leven.

 

Als je meer wilt weten over onze werkwijze,

kan je voor zang kijken op de pagina                              .

Voor dans op de pagina 

NB

Zingen en dansen zijn nu weer toegestaan!

Wij zorgen voor voldoende ruimte  en voor voldoende ventilatie