top of page
ZOED.jpg

It's choice, not chance, that changes your life

Zondag 17 september 

 

introductiedag voor jaartraining de zeven pijlen

zie ook 

zingend (stembevrijding) en dansend (biodanza)

contact maken met je lijf, je hart en je ziel.

 

Je sprankeling voelen. Vrijheid ervaren. Levenslust.

 

van 11 tot 17.30 uur. Welkom vanaf 10.30 uur

Neem je iets mee om te delen als lunch?

kosten € 75,-

Hoe klinkt je stem als je je hart en ziel laat horen? Hoe dans je dan door het leven?

Al dansend en zingend maken we contact met onze bezieling. We gaan ons zelf en elkaar ont-moeten. We gaan ont-dekken wie er tevoorschijn komt als we vanachter onze beschermlagen en aanpassing tevoorschijn komen.

Dit is een dag om  je te verbinden met je bezieling.  Dit is een dag voor expressie, verbinding en hartcontact. Het is een dag om jezelf te voelen, thuis te komen bij jezelf.

Je gaat contact maken met de authentieke bron in jou. Die bron kan je leren kennen via je rechter hersenhelft, door te voelen en te ervaren. Door te weten. Door je te laten raken. Je kern is helder, vrij en liefdevol. Daar schuilt je weten. Diep van binnen liggen de antwoorden op je levensvragen. Daar ken je je koers. Via dans, zang en oefeningen maak je contact met je bezieling. Het geeft vrijheid, ruimte en richting.

Door de eeuwen heen zijn mensen altijd op zoek geweest naar bezieling. Bezield leven leidt tot wijsheid. Veel mensen/ culturen hebben hun verkregen wijsheid beschikbaar willen stellen voor anderen. Een ervaring is moeilijk over te dragen op een ander, maar woorden van wijsheid en bezieling kunnen ons inspireren. Ze kunnen als een kompas zijn voor ons leven. Ze kunnen richtlijnen geven voor de keuzes die wij dagelijks moeten maken. Ze kunnen ons tot steun zijn in het vinden van ons ware zelf. Op deze dag laten we ons inspireren door oude wijsheidsbronnen van de Native Americans. Die kunnen als een kompas dienen voor het zetten van stappen in authenticiteit.

Wijsheid en bezieling bereik je niet van het ene op het andere moment. Veel tradities onderscheiden stappen die je kan zetten op weg naar je doel. Soms zet je stappen in de verkeerde richting. Met het kompas in de hand vind je dan de weg weer terug.  

Dans, zang en stilte verbinden je met het NU, met je hart en ziel. Ze kunnen ons diep raken en iets in ons wakker trillen. Zang en dans nodigen je uit om je  eigenheid te omarmen en stappen te zetten die overeenkomen met de wens van je ziel. Zodat je je eigen klank en kleur gaat geven aan je leven.

We dansen in een prachtige lichte zaal in ZOED.

De inloop is om 10.30 uur. We starten om 11 uur. we vragen je om zelf iets mee te nemen voor de lunch. Ter plekke kunnen we alle etenswaren dan delen. Voor koffie, thee, fruit en iets lekkers wordt gezorgd.

de zeven pijlen- jaartraject

in 2023 -2024 starten we een jaargroep

 Zeven zondagen in dezelfde groep

Zeven bezinningsmomenten.
Zeven momenten van bewuste keuze. 
Aan de hand van eeuwenoude kennis en wijsheid nemen we je mee in je licht, in je dans en in je stem
en in het verruimen van je bewustzijn.

Operazanger met gesloten ogen

zingen, dansen, verstillen, onderzoeken, ervaringen delen, elkaar inspireren, ons laten raken, voelen, verbinden, mediteren, ruimte innemen, stappen zetten, groeien, bevrijden, expressie geven, opladen, uitnodigen, zijn. 

De data volgen z.s.m.

locatie: ZOED, Haarlem

ZOED wilhelminapark.jpg

ZOED is te vinden aan het Wilhelminapark 28.

 

Het is een prachtige plek.

We verblijven op de bovenverdieping.

Het is er heerlijk licht en de ramen kunnen open, zodat de luchtventilatie uitstekend is.

Koffie, thee, fruit en lekkers is aanwezig.

Graag eigen lunch meenemen

In Haarlem geven we ook wekelijks een avond biodanza.
NB dat is op een andere locatie dan de dagen in ZOED


De groep staat open voor nieuwe dansers.

iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur 

Locatie: Hart,
Kleine Houtweg 18.

Groepsdans
bottom of page